Intrebari Frecvente

Talpa acestor cizme de iarna are suficienta aderenţa?
La incaltamintea de iarna Generatia X, talpa este proiectata sa fie usoara si flexibila si, in acelaşi timp, sa ofere o siguranta sporita. Canelurile din jurul logo-ului marcii pozitionat pe talpa cizmelor de zapada au funcţia de a contribui la scurgerea apei catre exterior. Prin urmare, îin conditii normale, cu aceste apreskiuri nu vei aluneca. Cu toate acestea, ca si cu orice alta pereche de incaltaminte, este indicat sa ai grijă cand traversezi zone periculoase, alunecoase.

 

Talpa este foarte subtire, nu am sa simt pietrele peste care calc?
Nu, cu incaltamintea Generatia X nu vei fi deranjat de eventualele denivelari si pietre pe care vei calca. Talpa acestor cizme de zapada este robusta si solida. De asemenea, apreskiurile au si o talpa interioara captusita cu proprietati de amortizare, ceea ce iti va asigura deplasarea surprinzator de confortabil.

 

Fiind atat de usoare, nu ma voi uda?
Nu, apreschiurile sunt fabricate din trei straturi de materiale inteligente. Avand o membrana interioara impermeabila si cusaturi termoizolate, apa nu va intra niciodata in contact cu picioarele tale. Interacţiunea ghetelor de zapada Xnowmate cu apa a fost testata indelungat in laboratoare specializate independente din Spania, rezultatele aratand ca aceste ghete de iarna au un grad ridicat de impermeabilitate.

 

Cum se comporta apreschiurile in conditii de iarna? Nu voi simti frigul?
Nu, apreschiurile inteligente Generatia X sunt foarte calduroase datorita stratului de izolaţie termica şi designului lor special, conceput pentru a retine caldura corporala. Incaltamintea a fost testata in laborator in conditii de pana la -10 grade Celsius, rezultatele aratand ca mentine caldura precum o pereche de botine de iarna clasice.

 

Totusi, daca la sfarsitul unei zile de schi picioarele transpira puternic, nu voi resimti frigul la picioare?
Nu cu apreschiurile noastre. Materialele textile folosite au fost alese pentru calitatea lor respirabila, astfel încat apa si aburul sunt evacuate, iar piciorul se menţine uscat, pastrand astfel caldura corporala in interior si frigul in exterior.

 

Cum se pot plia apreskiurile?
Pur si simplu pliaza partea cu tija (aceasta fiind partea de deasupra gleznei a cizmei de iarna) şi aseaza apreskiurile unul peste celalalt, cu talpile inspre exterior. Aliniaza calcaiul unuia dintre apreskiuri cu varful celuilalt.

 

La ce foloseste (ruc)sacul?
Rucsacul Xnowbag este un accesoriu foarte util. Iti poti pune apreskiurile inauntru sipoti purta rucsacul in jurul taliei sau pe spate. Poti de asemenea schia cu el fara probleme si astfel vei avea apreschiurile Generatia X intotdeauna la indemana.

 

Dar daca port rucsacul pe spate, ce fac atunci cand ajung la un teleschi?
Daca doresti sa folosesti teleschiul, pur şi simplu ruleaza banda si pozitioneaza rucsacul pe piept; te vei putea astfel aseza confortabil.

 

Apreschiurile pot fi spalate?
Pentru curatarea cizmelor de iarna Generatia X poti folosi un sapun neutru aplicat pe zonele murdarite; apoi lasa apreschiurile sa se usuce natural, ferite de lumina directa a soarelui.

 

Am observat ca logo-ul colorat de pe talpa se erodează cu timpul, acest lucru este normal?
Da, vopseaua folosita pentru logo-ul plasat pe talpa cizmelor de iarna Generatia X este biodegradabila şi astfel se va decolora şi se va sterge pe masura ce apreskiurile sunt folosite. Acest lucru este normal şi nu va modifica proprietatile termoizolante si impermeabile ale talpii exterioare.