Livrarea Comenzilor

Pentru clientii apreschiuri.ro, costul livrarii este de 22 lei per comanda plasata, daca aceasta contine un singur produs.

In cazul in care comanda contine doua sau mai multe produse, livrarea acestora este gratuita pentru client, costurile de transport fiind suportate in totalitate de noi.

Pentru fiecare comanda lansata de tine, facem toate eforturile sa predam curierului ghetele de iarna pe care ti le doresti in maxim 24 de ore.

Transportul catre tine se realizeaza de luni pana vineri, in intervalul orelor de program de lucru normal (09-18). Nu se fac livrari sambata si duminica, respectiv in zilele de sarbatori legale.

Timpul mediu de livrare (de la momentul predarii coletului către curier) este de 1 zi lucratoare pentru clientii din Bucuresti, respectiv de 2 zile lucrătoare pentru clientii din provincie.

In cele din urma, de la momentul lansarii comenzii ghetele de iarna Generatia X ajung la destinatar in 2-3 zile lucrătoare.

Termenele de livrare se refera la comenzile pe care ai ales sa le platesti ramburs / numerar.

In cazul achitarii comenzilor prin ordin de plata, termenul de livrare se poate modifica in functie de momentul inregistrarii platii.